Πόσο κοστίζει η δημιουργία ενός Ιστότοπου Ξενοδοχείου

Δημιουργία Ιστότοπου Ξενοδοχείου: Κόστος, Υπηρεσίες & Οφέλη | Οδηγός 2023: Ανακαλύψτε το κόστος της δημιουργίας ενός ιστότοπου ξενοδοχείου με πλούσιες υπηρεσίες. Συμπεριλαμβάνει premium σχεδίαση, online κρατήσεις και SEO βελτιστοποίηση…

Η παρουσία στο διαδίκτυο είναι απαραίτητη για κάθε ξενοδοχείο που επιθυμεί να προσελκύσει νέους πελάτες και να προσφέρει μια σύγχρονη εμπειρία κράτησης. Η δημιουργία ενός ιστότοπου ξενοδοχείου είναι ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά πόσο κοστίζει πραγματικά;

Βάση Τιμής: 650€ + 24% ΦΠΑ Η βασική τιμή για τη δημιουργία ενός ιστότοπου ξενοδοχείου ανέρχεται σε 650€ συν 24% ΦΠΑ. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά που περιλαμβάνονται σε αυτό το κόστος.

 1. Απεριόριστος Φιλοξενητής (Web Hosting): Ο ιστότοπός σας θα φιλοξενείται σε έναν αξιόπιστο και απεριόριστο χώρο στον ιστό.
 2. Κύρια Γλώσσα: Ο ιστότοπος θα περιλαμβάνει τα πάντα στην κύρια γλώσσα της επιλογής σας.
 3. Προτυπότυπο Σχεδίασης Ξενοδοχείου (Hotel Template Design): Θα χρησιμοποιηθεί ένα premium πρότυπο σχεδίασης ξενοδοχείου για τον ιστότοπό σας, προσφέροντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση.
 4. Φόρμες Online Κράτησης και Κράτησης (Online Booking and Reservation Forms): Θα ενσωματωθούν φόρμες για online κρατήσεις και κρατήσεις στον ιστότοπο σας.
 5. Συλλογή Φωτογραφιών (Photo Gallery): Θα δημιουργηθεί μια φωτογραφική γκαλερί για να προβάλετε το κατάλυμά σας.
 6. Σελίδες Λεπτομερών Περιγραφών Δωματίων (Detailed Room Description Pages): Θα δημιουργηθούν λεπτομερείς σελίδες περιγραφής για τα δωμάτιά σας.
 7. Πρόσθετες Υπηρεσίες, Στοιχεία Επικοινωνίας και Χάρτες (Additional Services, Contacts, and Maps): Σελίδες για πρόσθετες υπηρεσίες, στοιχεία επικοινωνίας και χάρτες.
 8. Σελίδες Blog: Θα συμπεριληφθούν σελίδες blog για να μοιράζεστε ενδιαφέροντα άρθρα με τους επισκέπτες σας.
 9. Σελίδες Πληροφοριών για την Τοποθεσία και την Περιοχή (Location and Region Information Pages): Σελίδες που παρέχουν πληροφορίες για την τοποθεσία και την περιοχή σας.
 10. Πρόσθετες Σελίδες (εάν είναι απαραίτητο): Εάν χρειάζεστε επιπλέον σελίδες για οτιδήποτε άλλο, θα προσαρμοστούν ανάλογα.
 11. Επιλογές Πληρωμής Online: Οι επιλογές πληρωμής περιλαμβάνουν τραπεζική μεταφορά, πληρωμή με πιστωτική κάρτα και χρεωστική κάρτα, καθώς και την επιλογή πληρωμής κατά την άφιξη.
 12. Βασικά Στοιχεία SEO: Ο ιστότοπος θα περιλαμβάνει βασικά στοιχεία SEO, όπως XML Sitemaps και συνδέσεις με τα εργαλεία webmaster της Google, της Bing και της Yandex.
 13. Φιλοξενητής Ιστότοπου (Web Hosting): Συμπεριλαμβάνεται φιλοξενητής ιστότοπου με SSL και λογαριασμούς email.
 14. Πρόσθετες Γλώσσες: Εάν επιθυμείτε να προσθέσετε περισσότερες γλώσσες, κάθε επιπλέον γλώσσα κοστίζει 250€ συν ΦΠΑ.
 15. Σύνδεση με Πλατφόρμες Κρατήσεων (Booking Platforms): Η σύνδεση με πλατφόρμες κρατήσεων όπως Airbnb, Booking.com κ.λπ. κοστίζει 100€ συν ΦΠΑ ανά πλατφόρμα.

Πόσο κοστίζει η δημιουργία ενός Ιστότοπου Ξενοδοχείου. Συνολικό Κόστος: 650€ + 24% ΦΠΑ (προαιρετικές επιλογές προσθέτουν επιπλέον κόστος)

Το συνολικό κόστος της δημιουργίας ενός ιστότοπου ξενοδοχείου περιλαμβάνει τη βασική δομή και λειτουργικότητα, με προαιρετικές επιλογές για προσαρμογές και επεκτάσεις. Αξίζει να σημειώσετε ότι τα κόστη μπορεί να αυξηθούν ανάλογα με τις επιπλέον υπηρεσίες που επιλέγετε.

Author avatar
Pampart Design Software & IT
https://pampart.com