Ο Σχεδιαστής δείχνει πώς αντιδρούν τα άτομα σε άλλα επαγγέλματα όταν τους ζητείται δωρεάν υλικό

Ο Josiah Brooks είναι εμψυχωτής, σχεδιαστής παιχνιδιών και μουσικός με έδρα τη Βικτώρια της Αυστραλίας Περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του δημιουργώντας περιεχόμενο στο Youtube Channel Draw With Jazza, όπου διδάσκει στους ανθρώπους πώς να σχεδιάζουν, να ζωντανεύουν και να ζωγραφίζουν.

Ο Ιωσίας αγαπά το έργο του, αλλά όπως και οι περισσότεροι καλλιτέχνες, λαμβάνει πολλά αιτήματα από ανθρώπους που του ζητούν να εργάζεται δωρεάν. Απογοητευμένοι με τέτοια αιτήματα, ο Brooks ήθελε να δείξει σε αυτούς τους freeloaders εάν είναι εντάξει να ζητήσετε από τους ανθρώπους της δημιουργικής βιομηχανίας να εργαστούν χωρίς πληρωμή.

Δημιούργησε μια κρυφή φάρσα κάμερας στην οποία γύρισε στην πόλη ζητώντας από ανθρώπους σε διαφορετικές επιχειρήσεις δωρεάν πράγματα σε αντάλλαγμα για «έκθεση» ή «πίστωση». Παρακολουθήστε τις αντιδράσεις τους παρακάτω.

https://youtu.be/Mr1uI3KtwsQ

Ο ταξιδιωτικός πράκτορας στις 03:44 το θέτει καλά – «Μειώνει την αξία του προϊόντος μας εάν προσφέρουμε πράγματα δωρεάν όταν γνωρίζουμε ότι μπορούμε να οικοδομήσουμε σχέση, και να έχουμε υπέροχες εμπειρίες, και να κάνουμε τους ανθρώπους να δίνουν από στόμα σε στόμα εμπειρίες, και ακόμα διευθύνει μια επιχείρηση. ”

 

Credits

Blog Post : Digital Synopsis

Video : Jazza

Author avatar
Pampart Design Software & IT
https://pampart.com

Post a comment