Κοινοί μύθοι κοινωνικού μάρκετινγκ αριθ. 4

Μύθος 4: Το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων είναι σημαντικό λόγω του αριθμού των ατόμων που το χρησιμοποιούν καθημερινά

Η κοινή έννοια της σκέψης είναι ότι, λόγω του γεγονότος ότι κάθε άτομο χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας αξιοσημείωτος πόρος για την επίτευξη της αγοράς-στόχου σας. Με τους απλούστερους όρους 2×2 ίσο με 5, γιατί όλοι το λένε.

Τεράστιοι αριθμοί σημαίνει απλώς ότι μπορεί να σας κοστίσει πάρα πολλά χρήματα για να επιτύχετε μια μεγάλη ποσότητα χρήστη κοινωνικών μέσων που δεν χρειάζονται την υπηρεσία ή το προϊόν σας. Έχω πάει σε κηδείες με τεράστιο αριθμό ανθρώπων, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ή δεν κάνει αυτές τις κηδείες πιο ευεργετικές πλατφόρμες διαφήμισης και μάρκετινγκ.

Το υψηλότερο σενάριο διαφήμισης και μάρκετινγκ είναι εκείνο στο οποίο οι πελάτες πρέπει να ακούσουν ένα διαφημιστικό μήνυμα. Και αυτό θα μπορούσε να είναι μια μικρότερη οργάνωση των φανταστικά στοχευμένων δυνητικών πελατών. Ένα κλικ σε έναν ιστότοπο που είναι κεντραρισμένος είναι πολύ υψηλότερος από χίλιους που δεν ενδιαφέρονται να ψωνίσουν για ένα προϊόν. Οι εξαιρετικά σχετικοί χρήστες επιστρέφουν πολύ υψηλότερη απόδοση επένδυσης από τη μαζική διαφήμιση και το μάρκετινγκ σε κάθε tom, dick και harry που τυχαίνει να είναι στο Facebook.

Author avatar
Cumhur YALCIN Pampart Design Software & IT
https://pampart.com

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *